Dovanos su trimis riteriais

20150110_160956_resized

Paramos ir labdaros fondas „Saulės smiltys“ tęsia tradiciją lankyti mažuosius ligoniukus su dovanomis pasibaigus šventiniam šurmuliui ir naujiesiems metams įsibėgėjant savo vėžiose. Praėjusį šeštadienį pas vaikus lankėmės su organizacijos „Trys riteriai“ atstovais.

Geležiniais šarvais, pagamintais pagal senovės lietuvių karių ekipuotę, vilkintys jaunieji „riteriai” 2015 metų sausio 10 dieną Kauno klinikinės ligoninės Vaikų ligų II skyriuje, kartu su  fondo „Saulės smiltys“ projekto „Gintarinė palata” vadove Ieva Randyte ir fondo įkūrėja Marija Dubickienė, pradžiugino mažuosius dovanų gausa.

Ponia Marija jau daug metų rūpinasi mažųjų ligoniukų užimtumu, gydymo sąlygų gerinimu, lėšų palatų remontui paieška. Į savo veiklą ji įtraukia jaunų savanorių, kurie neabejingi tuberkulioze sergantiems vaikams.

Šiemet į pilietinę akciją įsijungė aktyvaus jaunimo organizacija „Baltai juoda“, Kauno Jėzuitų gimnazijos moksleiviai, kompiuterių gamintoja – kompanija Lenovo  kartu su „Also Lietuva“, savanoriai.

Vaikams geradarių dovanas – kompiuterį, spausdintuvą, lavinamuosius žaidimus bei knygas už suaukotas ar padovanotas lėšas – įteikė organizacijos „Trys riteriai“ atstovai.

Tuo pačiu, kaip ir žadėta, socialinės akcijos metu pristatytas naujas „Saulės smilčių“ projektas „Gintarinė palata” – vaikų pulmonologijos skyriuje per šiuos metus ketinama įrengti gintarinę palatą.

SAULES SMILTYS TRYS RITERIAI SAULES SMILTYS TRYS RITERIAI-1 SAULES SMILTYS TRYS RITERIAI-2 20150110_160956_resized